torstai 30. huhtikuuta 2009

Viimeinen koulupäivä

No niin, nyt se koulu sitten loppui minun osaltani. Kahdeksan viikkoa, viisi päivää viikossa, kolme tuntia kerrallaan. Täytyy sanoa, että on ollut tehokasta, ja voin ylpeänä ilmoittaa, että puheeni on kehittynyt älyttömästi. Luokkakavereiden kanssa on tullut puhuttua suurimmaksi osaksi vain italiaa, hyvä me!

Oih, niin se aika vain menee. Vielä muutama kuukausi sitten päässäni oli venäjänkieli, ja nyt italiankieli. Aikamoinen kielten sekamelska; suomea, italiaa, englantia, venäjää... Pitäisi osata lokeroida kielet, mutta valitettavasti aivoni ei oikein haltsaa sitä, vaan tuottaa sekametelisoppaa :D

Tänään menimme iltapäivätuntien jälkeen sushille. Otin kasvissushia, ja täytyy sanoa, että Pietarissa sain sata kertaa parempaa. No ei se mitään, seura oli tärkeintä.

Tässä kuvassa pari sveitsiläistä, saksalainen, englantilainen, meksikolainen ja japanilainen. Kansainvälistä ruokaseuraa :)



Huomenna olemme menossa suht samalla kokoonpanolla aperitivolle, ja varhain lauantai aamuna lähdenkin sitten Roomaan.

2 kommenttia:

  1. Miten muuten tämän Blogin käy sitten, kun palaat Suomeen? Avventura in Helsinki (H:ta ei tietenkään äännetä ;))? Me ollaan Roomassa pitkälti sitten sun kielitaidon varassa, koska mä oon onnistunut unohtamaan melkein kaiken italian. Kielten sekamelskasta tuli mieleen, että mä näin viime yönä ekan kerran unta venäjäksi, heh. CU soon! :)

    VastaaPoista
  2. Sitten kun palaan Suomeen, tämä blogi loppuu. Täytyy miettiä jos perustaisin uuden blogin, vediamo! ;)

    Saat sitten Roomassa kertoa minkälaista unta näit venäjäksi :D Kohta jo nähdään, jee! Rooma, here we come!

    VastaaPoista