perjantai 17. huhtikuuta 2009

Venerdì, perjantai

Tänään on ollut positiivisempi mieli. Eilen pukeuduin synkän värisiin vaatteisiin, mutta tänään jaksoin jo laittaa värikkäämpää. Opettajakin huomasi :)

Asiasta toiseen. Ehkä viime aikaiset sateet ovat tehneet tehtävänsä, sillä puiden lehdet ovat puhjenneet kukkaan! Kaikkialla vihertää :) Ihana kevätloisto!

Ruuhkaa koulumatkan varrelta...


Iltapäivän auringonpaiste ja kauniisti vihertävät puut

Kotikatu :)


Tähän on rakenteilla joku hienon luokan iso rakennus... Mihin lie käyttötarkoitukseen tulee, voisi kuvitella, että liike-elämän käyttöön, toimistotiloja tms. MUTTA...


... "KIVA", kun takapihalla on iso mustalaisleiri!!! "Ihana" oma pieni kaatopaikka ja varmaan mahtavat hajut kesäkuumalla jne... Minua ainakin ärsyttäisi olla noin hienossa rakennuksessa töissä ja katsella työhuoneeni ikkunasta kaatopaikalle... Mahtaakohan leirille tapahtua jotakin, kun rakennus valmistuu ja otetaan käyttöön...? Katoaako leiri, vai kadotetaanko se kenties... Sitä en saa tietää, sillä jätän kaupungin noin parin viikon päästä.


3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että voit hiukan paremmin. On totta, että sää myös vaikuttaa mielialaan.. Onko lähtöösi vain pari viikkoa? Kamala, kun aika menee! Pääsiäisloman jälkeen olen ollut pää pyörällä.. Tarviin toisen loman! ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain, pari viikkoa vielä kielikurssilla ja sitten lyhyelle lomamatkalle Roomaan! Niin se aika vain menee... Ilmoita jos teillä R:n kanssa on aikaa tapaamiselle, mutta ei mitään stressiä siitä. Tapahtuiko pääsiäislomalla jotain erityisen erityistä, että olet vieläkin pyörällä päästäsi? Ettekös te olleetkin sukuloimassa...?

    VastaaPoista
  3. Oi, haluaisin itsekin päästä käymään Roomassa! Tämä on kuulemma paras vuodenaika siihen, ei ole vielä liian kuuma.

    Olen ottanut yhteyttä R:ään, odottelen vielä vastausta. Mutta totta kai, jos kaipaat seuraa kävelylle/ostoksille/ym. ota yhteyttä. :)

    Ei pääsiäislomalla sen kummempaa tapahtunut.. sukuloimassa käytiin joo. Se on minulle aina energiaa kuluttava kokemus, heh! ;)

    VastaaPoista