torstai 2. huhtikuuta 2009

Ihmettelyä

Jälleen tapahtunutta koulumatkani varrelta...

Tuo kuvan keltainen pönttö lienee sellainen vaatekeräyslaatikko. Hyvätahtoiset ihmiset pakkaavat ylijäämävaatteensa kauniisti muovikasseihin ja kiikuttavat pussit keltaiseen pönttöön. Nämä vaatteiden lahjoittajat luultavasti kuvittelevat, että vaatteet päätyvät hyvään tarkoitukseen.

Mutta...


... ei kulu kauaa, kun jotkut ihmiset (ja jaksan taas väittää, että romanit) ovat jollain ihmeen kaupalla saaneet muovipusseja ulos kyseisestä keltaisesta pöntöstä, repineet pussit auki, ottaneet tarvitsemansa vaatteet ja jättäneet loput vaatteet lojumaan pitkin katuja!!! Että pistää kiukuksi!!!



Tämä näky toistuu lähes joka päivä, vain vaatteiden lojumispaikka ja itse vaatteet vaihtuvat. Kyllä varkaat keinot keksivät - joka asialle! Ihmettelen vain, että eikö näiden ryöväreiden pitäisi olla melkoisen varakkaita jos moni heistä elää varastamalla. Kyllä päivän mittaan pitäisi tulla kasaan melkoinen summa, varsinkin jos joukkoon sattuu minunlaisiani hölmöjä, jotka kantavat mukanaan lähes 2000 euroa. Eikö niillä rahoilla jo pitäisi saada vaatteita ihan kaupasta ettei tarvitsisi repiä kierrätyslaatikosta ja levitellä vaatteita pitkin katuja. Vai onko kenties niin, että varastetuista rahoista osa menee pomoille... Ovatko nämä likaiset köyhät (?) romanit vain työvoimaa jollekin mafiosoille...? Ken tietää heidän säännöistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti