tiistai 28. huhtikuuta 2009

Jesuksen luona

Koulun jälkeen kävelimme "Hessun" kanssa sateenvarjojemme alla, ja hyppäsimme l´autobus:iin ja matkustimme "Hessun" luo. Hän lupasi laittaa mulle ruokaa, njam!

Meksikolainen kokkini :)


"Hessulla" on ihan kuin Marimekon paita päällä :D


"Hessu" asuu brasilialais-italialaisen naisen, Elainen, kanssa, ja koti oli hyvin persoonallinen, ihana! Ovessa luki vaatimattomasti sukunimi Ferrari ;D
("Tässä kodissa me kaikki olemme hermostuneita" sanoo ovikyltin teksti)


Tämän kyltin tekstiin ei täysin päässyt sisälle... Jotain se tanssimisesta sanoo :)


Seinillä oli aika paljon taidetta. Elaine on kuulemma toiselta ammatiltaan taiteilija.


Ruokapöydän kaikki neljä tuolia olivat erilaisia. Pidin erityisesti tästä punaisesta kankaasta.


Harmi, kun Elaine ei ollut kotona, sillä olisin halunnut kysyä, mitä hän on tarkoittanut tässä työssä tuolla punaisella "viivalla". No jäipähän minulle katsojana tilaa omalle tulkinnalle / mielikuvitukselle.


2 kommenttia:

  1. Ihania nuo kyltit :D Muutamaan muuhunkin kotiin tààllà Italian maassa sopisi tuo tàssà talossa olemme kaikki hermostuneita-kyltti.
    Màkin pidin sukunimià kuten Ferrari ja Conte jotenkin erityisen "hienoina" niminà. Sen sijaan olen huomannut, ettà nehàn ovatkin ihan yleisià sukunimià. Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  2. Näin Italia-aloittelijalle sukunimi Ferrari kuulostaa hyvin juhlalliselta! :D Jos täällä asuisi pidempään ja törmäisi moniin Ferrareihin ja Conteihin, kai se siitä arkipäivästyisi. Juhlalliseksi nimi jäänee, sillä asumiseni Italiassa on kohta päätöksessä.

    Iloista vappua sinne etelämpään!

    VastaaPoista