tiistai 14. huhtikuuta 2009

Kuljailua ja elokuvissa

Päätin eilen pääsiäismaanantaina kävellä keskustaan, koska oli niin hieno ilma. Iltapäivällä klo 16 lämpömittari näytti varjossa +26 astetta!! En tiedä oliko oikeasti niin kuuma vai valehteliko mittari. Joka tapauksessa oli t-paita-keli :)


Vaatimattomasti Ferrarihan se siinä on parkissa!


Aika magee!

Kas, suomalaista unikkoa oli päätynyt milanolaisen sisustusliikkeen ikkunalle!

Kauniita puita kevätasussa






Kävimme Yumikon kanssa katsomassa erään elokuvan italiaksi dubattuna. Oli kunnon kielikylpy! Uutta ja erikoista oli se, että elokuvissa oli ns. väliaika! :D Elokuva keskeytettiin noin 10 minuutiksi ja saliin laitettiin valot. Ihmiset saivat käydä ostamassa naposteltavaa ja virvokkeita tai käydä vessassa. Oli aika ihmeellistä. Yumiko sanoi, että Japanissa ei ole mitään taukoja, ja Japanissa ei myöskään jutella vierustoverin kanssa, kuten täällä jotkut tekivät. Kulttuurieroja! Sanoin Yumikolle, että Venäjällä on ihan normaalia, että elokuvissa puhutaan kännykkään! :D Maassa maan tavalla, eikös se niin mene :)


3 kommenttia:

  1. Toi vaaleanpunainen puu on tosi nätti.
    Minkäköhän takia muuten noi japanilaiset aina haluaa näyttää tota peace-merkkiä?! Hehe... Mulle tuli tosta Duomo-kuvasta flashback siitä oudosta ennustaja-sedästä. Et varmaan oo törmännyt siihen uudestaan?

    VastaaPoista
  2. Mulla oli kaksi kuvaa Yumikosta ja musta; toisessa se näytti rauhanmerkkiä, toisessa ei. Olisin laittanut sen ei-rauhanmerkkikuvan, mutta siinä meillä molemmilla oli jotenkin hassu ilme.
    Mun onkin pitänyt sanoa sulle siitä ennustaja-sedästä. En ole varma oliko se juuri se sama tyyppi, mutta ainakin hyvin saman näköisen hepun näin ehkä pari viikkoa sitten Duomon kupeessa. Saattoi hyvinkin olla se! Sillä näytti olevan kiire johonkin, sillä se käveli ripeästi ja samalla hyräili / lauleli jotakin. Voihan se hyvinkin notkua siellä Duomon liepeillä havittelemassa asiakkaita, joille ennustaa! :D Oli sekin aika tilanne viime vuonna... Kun hän halusi ennnustaa ja sitten halusi viedä meitä sinne syrjäkujille, ja me hölmöt mentiin! Onneksi mitään ikävää ei sattunut, grazie dio.

    VastaaPoista
  3. Hih, mä kävelen saman Marimekon Unikon ohi melkein päivittäin... ;o)

    VastaaPoista