torstai 12. maaliskuuta 2009

Vieraita tulossa

Vieraita on tosiaan tulossa, mutta ei ihan noin mahtavalla kyydillä! ;) Tämä limusiini pisti silmään koulumatkan varrelta. Pakkohan siitä oli kuva ottaa.

Englantilainen ystäväni Alison lentää tänään illalla Milanoon, ja tapaamme huomenna lounaan merkeissä. Tutustuimme viime vuonna italian kielen alkeiskurssilla. Olemme siitä asti pitäneet yhteyttä, ja huomenna pääsemme livenä päivittämään kuulumisia.

Veljeni perhe saapuu myös Milanoon huomenna. Kiva päästä näkemään lapsia! Ja okei, niiden vanhempiakin :) Lauantaina he suuntavaat lomareissulle kohti Toscanaa ja Pisaa, ja minä lähden mukaan. He viettävät lomaillen viikon päivät, minä palaan Milanoon jo alkuviikosta. Ei ole varaa olla montaa päivää pois koulusta, ettei jää opinnoissa kovasti jälkeen.

Ensimmäinen kouluviikko alkaa pikku hiljaa olemaan takanapäin. Aika paljon on tullut uutta tietoa ja opittavaa, ja olenkin koulupäivien jälkeen ollut melkoisen väsynyt. Se on johtanut siihen, että olen nukkunut päiväunia ja se taas siihen, että iltaisin on ollut vaikeuksia nukahtaa. Yöt ovat olleet melko levottomia ja uni pinnallista :( Olen unissani hourinut kielioppia ja sen sellaista! :D Ehkä se on tämä muutos (uusi ympäristö, uusi kieli), mutta toivottavasti tilanne tästä pika puoliin tasaantuu. Hope so!

Buon weekend!!

2 kommenttia: