perjantai 20. maaliskuuta 2009

Uusi vanha ystävä

Tapasimme Jesuksen (äännetään Hesus) kanssa jo viime vuonna samaisessa kielikoulussa, mutta emme silloin vielä ystävystyneet. Liekö kohtaloa vai mitä, mutta satuimme molemmat taas samaan aikaan Milanoon ja vielä samalle kurssille! Minä aloitin viime viikon maanantaina, Jesus viime viikon keskiviikkona.

Jesus on 22-vuotias meksikolainen, mutta kuulemma henkiseltä iältään 40 :D Tässä välissä, kun minä olin kolme kuukautta Pietarissa ja kuukauden Suomessa, Jesus oli kotonaan Meksikossa. Nyt kun tapasimme uudestaan, saimme heti jutun juuresta kiinni, ja olemme jo muutaman päivän aikana ehtineet tulla aika läheisiksi. Ehkä sekin vaikuttaa, kun kumpikaan meistä ei tuntenut koulusta ketään, siksi olikin helppo alkaa tukeutua puolituttuun henkilöön. Nyt siitä puolitutusta alkaa tulla päivä päivältä tutumpi ja läheisempi.

Huomenna lähdemme Jesuksen kanssa koulun järjestämälle reissulle Como-järvelle :) Herätys on aikaisin, koska juna-asemalla pitää olla jo klo 9.15. Takaisin tulemme illalla noin klo 19. Pitkä päivä siis edessä, mutta mitä luultavimmin antoisa! Laittelen kuvia sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti