maanantai 23. maaliskuuta 2009

Salapoliisina

Hoh hoijaa. Tänään koulumatkalla alkoi valjeta vähän enemmän näiden varkaiden elämä. Heistä koostuva suuri yhteisö asuu tässä aika lähellä, rakennustyömaan kupeessa ja erään ison sillan vieressä. Tänään siltaa ylittäessäni pysähdyin hetkeksi ja aloin oikein katsoa, että mitä siellä alhaalla näkyy. Ja näkyihän siellä!!! Näillä Romanian mustalaisilla oli monta monta pellistä rakennettua majaa, sotkuinen "piha" ja valtavat kasat roskaa ja kaiken maailman paskaa. Laitan pari kuvaa, eiköhän ne kerro enemmän kuin tuhat sanaa. VINKKI: klikkaamalla kuvaa, saat ne suuremiksi.


Ehkä tuosta ylimmästä kuvasta ei saa oikeaa vaikutelmaa, sillä aurinko ja varjo hieman häiritsevät. Taustalla on työmaa, sen takana (varjossa) näkyi se "piha" ja sitten siihen omalle takapihalle oli heitetty kaikki tarpeeton paska. Siis suomeksi sanottuna radan molemmin puolin oli törkeät kaatopaikat! Lieneekö suurin osa varastettu tavaraa, itse ainakin uskon niin. Miksi ihmeessä kaatopaikalla makaa kauppakärrytkin... Mihin niitäkin on tarvittu.

Tuonne kasan jatkoksi on varmaan heitetty rahapussini, passini, luottokortit, Alisonin kirjoittama kortti sekä venäläisen vuokraemännän antama vanha valokuva. Rahat ovatkin sitten kääritty parempaan talteen :( Prkl.

Voin sanoa, että näinä viime päivinä olen kokenut suuria vihantunteita! Millä oikeudella nuo likaiset, vilpillistä elämää elävät ihmiset ryöstävät meitä, jotka ovat rahansa ansainneet työtä tekemällä!? Eivätkö he edes koita sopeutua yhteiskuntaan... Vai onko rintamaidossa jo saatu keplottelu ja kaidan polun eväät...

Ryöstökokemuksen ja sen aiheuttaman shokin ja paniikin jälkeen en voi sanoa muuta kuin, että toivon heille kaikkea pahaa. Paha saakoon palkkansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti