maanantai 9. maaliskuuta 2009

Ensimmäinen koulupäivä


Minulla on koulua joka arkipäivä klo 9 - 12.15. Kävelen kouluun (30 min), vaikka julkisillakin pääsisi. Olen sen verran herkkusuu, että pakko yrittää pitää kilot kurissa hyötyliikunnan avulla :) Viikonloppuna kävelin keskustaan, kesti noin 50 minuuttia, ei paha.

Opettajani nimi on Filippo. Hän on pitkä ja laiha, noin kolmekymppinen ja tyyliltään persoonallinen (erikoinen hiusleikkaus, pillifarkut, punaiset tennarit jne.). Olen ryhmässä 1B, ja meitä on noin 14 oppilasta. Aika iso ryhmä, mutta kyllä Filippo sai pidettyä kaikkien mielenkiintoa yllä eikä ainakaan montaa haukotusta kuulunut. Oppilaita oli mm. Itävallasta, Koreasta, Japanista, Sveitsistä ja Iranista. En vielä ensimmäisenä koulupäivänäni päässyt tekemään kenenkään kanssa sen suurempaa tuttavuutta, mutta katsotaan miten asiat ovat loppuviikosta.

Tulin koulusta kotiin (tietenkin lounaspaninin kanssa ;)) ja olin niin väsynyt, että oli mentävä päiväunille. Heräsinkin sitten siihen, kun vuokraemäntä ja tämän poikaystävä olivat tulleet tänne kämpille tekemään pientä remonttia. Siinä samalla sain tehtyä läksyt kätevästi emännän kanssa, ja opin taas paljon uutta.

Sovimme, että menemme huomenna porukalla kuuntelemaan kämppis-Peten keikkaa. Keikka alkaa illalla klo 22, ja emäntä lupasi kuskata.

Tänään pitäisi vielä mennä tekemään ruokaostoksia. Kokeilen tällä kertaa Esselunga-kauppaa. Sinne on hieman matkaa, mutta kaupan pitäisi olla tasokas ja edullisempi kuin Pam-kauppa, missä viimeksi asioin.

Eipä tässä tällä kertaa muuta. Palailemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti