lauantai 28. maaliskuuta 2009

Lepoa ja miettimistä

Tänään ryöstöstä tulee kuluneeksi tasan viikko. Onneksi heti sen ikävän asian tapahduttua itkin kaiken pahan olon pois. Tällä hetkellä mieleni on tasainen ja tyyni. Olin vain väärässä paikassa väärään aikaan. Ryöstö tapahtui ja sille ei enää voi mitään. Vakuutus korvaa menetetystä käteisestä 85 euroa, jee jee :( Yritän ajatella, että nyt mulla on vähän niin kuin toinen opintolaina. Onneksi korko ei kerry niin tiuhaa tahtia mitä pankin lainassa, sillä lainanantaja tässä tapauksessa on veljeni. Kehoitus kuului näin: "Maksat sitten, kun jaksat".

Nyt onkin ollut miettimistä mistä löydän töitä kielikurssin päätyttyä. Lähdenkö Suomeen vai jäänkö Italiaan. Venäjää en nyt ota laskuihin mukaan, sillä en ole valmis palaamaan sinne. Selvää on, että tarvitsen rahaa. Lompakkooni tuli yllättäen noin 2000 euron lovi, ja se ei todellakaan kuulunut suunnitelmiini! Tässä sitä taas nähdään, että elämä ei aina mene omien suunnitelmien mukaan, vaan se kulkee omia uomiaan. Usein yllättävät käänteet piristävät elämää, mutta minun tapauksessani ei.

Kovasti tekisi mieli mennä kaupoille ja vähän shoppailemaan. Mieleni käy kiivasta keskustelua; toinen minä haluaa shoppailemaan samalla kun toinen minä toppuuttelee ja muistuttaa velasta. Nyt pitäisi säästää, mutta toisaalta mieltä piristäisi kummasti joku uusi kiva paita tai fakut tai hame tai kengät... :D Voi olla, että ihan pikkuisen lähden tänään kaupoille... ;)

Eilen meillä päättyi koulussa kielikurssi 1B. Maanantaina alkaa taso 2A, ja tunnit siirtyivät aamusta iltapäivään. Ääh, olisin tykännyt aamutunneista enemmän, kuten monet muutkin meidän luokkalaiset, mutta ei voi mitään. Seuraavat neljä viikkoa käydään koulua arkipäivisin klo 14 - 17.15 ja sillä sipuli.

Ai niin, "nopeat treffit" meni ihan kivasti. Italialaiseen tyyliin aloitus viivästyi 1,5 tuntia, koska ensin syötiin aperitiivoja jne. Miehiä oli noin 25 ja naisia toiset saman verran. 25 kertaa kaksi minuuttia... Huh, olin ihan rättiväsynyt deittailun jälkeen. 25 miehestä neljälle annoin kyllä-ruksin, joten taso ei ollut mitenkään erityisen hyvä :D Tulipahan tuollaistakin kokeiltua, ja hauskaa oli.

Nyt ei ole heittää mitään valokuvaa. Ensi kerralla sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti